Заедно с моят колега Даниел Троев участвахме в предаването „Радио енциклопедия“ по Програма Христо Ботев на БНР. Темата е „Класиците на психоанализата“, а първата тема, разбира се, е „Скандалният Зигмунд Фройд“.

Всеки, запознат с методите, които изполвам и философията ми на работа, знае, че не съм от почитатели на психодинамичния подход. Независимо колко отживял и неприложим е в днешно време, той все пак има своето място в историята на науката Психология. Какво казахме ние по темата можете да чуете ТУК.

Очаквайте още наши включвания и през следващите издания от поредицата.

Андрей Ганев е психолог и психотерапевт, работещ с иновативни методи, които освен научно подкрепени са се доказали и като високоефективни в терапевтичен план. Той има богат опит в психологическата помощ на хора с депресия, панически атаки, тревожност, фобии, натрапливи мисли. Също така и в работата като семеен психолог и детски психолог. Андрей е обучител към различни организации, както и самостоятелно е водил десетки семинари за личностно развитие и такива с терапевтична насоченост. Чест гост в различни медии той винаги има какво полезно и интересно да сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *