Младите психолози Даниел Троев и Андрей Ганев са част от сдружение „ЧУДнО”. Те са обединени около идеята, че за да се развива „науката за душата” в България, трябва старите методи да се обединят с новаторски подходи. Защото психологията се развива така, както се развива и човекът. Във времето на високите технологични постижения, когато всеки ден се надпреварваме не само с околните, но и със себе си, стресът се превръща в начин на живот. А понякога, улисани в работния процес и постигането на желаните материални цели, забравяме кои са истинските ни желания и неусетно се озоваваме в „омагьосан кръг”. Тогава спираме да развиваме себе си.

„Ние се развиваме доброволно и то в една безкрайна посока – човек винаги може да стане по-добър и по-мъдър, но бягаме ли от проблемите – значи сме спрели на едно място“ казва Андрей Ганев за една от пречките да развиваме личностния си потенциал. Според него всеки човек е създаден, за да живее извън построената матрица, а не да влага целият си потенциал, за да бъде в нея.

Желанието за промяна в ежедневието, в мисленето и осъзнаването, че имаме нужда от нея, е първата крачка към постигането на лична свобода и развитие в желаната посока.

Запис от предаването можете да чуете ТУК
Приятно слушане!

Андрей Ганев е психолог и психотерапевт, работещ с иновативни методи, които освен научно подкрепени са се доказали и като високоефективни в терапевтичен план. Той има богат опит в психологическата помощ на хора с депресия, панически атаки, тревожност, фобии, натрапливи мисли. Също така и в работата като семеен психолог и детски психолог. Андрей е обучител към различни организации, както и самостоятелно е водил десетки семинари за личностно развитие и такива с терапевтична насоченост. Чест гост в различни медии той винаги има какво полезно и интересно да сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *