19 април 2018    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13 ет.1

Пролетта е време за прочистване, за да приемем свежестта и чистотата на новото начало. Но освен тялото, съзнанието ни също има нужда от подобно освобождававане. Затова ние, Андрей и Даниел ви предлагаме едно по-различно детокс преживяване – на мислите и емоциите. За да се освободите от негативното, старото, излишното и токсичното в ума. Това ще засили имунитета на ума и устойчивостта на психиката, за да издържате на напрежението и предизвикателствата.

Айнщайн е казал, че не може да решим даден проблем на същото ниво на съзнание, което е създало проблема. А Буда твърди, че всичко това, което сме, е резултат от мислите, които имаме. Каквото мислим, в това се превръщаме.

В ежедневната работа с хора, които искат да преодолеят негативни натрапливи мисли, да овладеят негативните емоции, да се научат да контролират ума, да управляват чувствата си, сме изработили ефективни стратегии и практични методи, с които успешно може да се постигне желания резултат.

По време на събитието:
~ Ще преминем през четирите принципа за регулиране на ума и емоциите
~ Ще практикуваме модела ПИН (ПИН кода на сметката ни за щастие)
~ Ще се приближим до нашия лечебен кръг

С нас сте в добри ръце
Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения. А индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми и с удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

И двамата имаме лични интернет страници, на които можете да прочетете интересни статии:
Андрей – www.psiholog.bg
Даниел – www.danieltroev.com

Кога и къде?

19 април от 19:00 до 21.00 ч.
Център Фрейле на адрес бул. Сливница 188 вх. А ет. 7

Таксата за участие е 30 лв. Ако споделите преживяването с приятел – 20 лв.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Андрей Ганев е психолог и психотерапевт, работещ с иновативни методи, които освен научно подкрепени са се доказали и като високоефективни в терапевтичен план. Той има богат опит в психологическата помощ на хора с депресия, панически атаки, тревожност, фобии, натрапливи мисли. Също така и в работата като семеен психолог и детски психолог. Андрей е обучител към различни организации, както и самостоятелно е водил десетки семинари за личностно развитие и такива с терапевтична насоченост. Чест гост в различни медии той винаги има какво полезно и интересно да сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *