15 декември 2017    19:00 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13 ет.1

Как можем да използваме медитацията от гледна точка на психологията и преодоляването на житейските трудности? Заповядайте да научите отговора на отворена лекция с психолога Андрей Ганев.

По време на лекцията ще разберете:

~ Kакво представлява медитацията и как работи тя
~ Какви видове медитация има
~ Kои от тях са полезни и кои е добре да отбягваме
~ Медитираме ли в ежедневието си без да го осъзнаваме
~ Каква е истинската цел на медитативната практика
~ Ще има и време за въпроси и коментари.

В днешно време стана разпространено да се “медитира” – 5, 10 минути или пък 2-3 часа на ден. Дали това е просто мода или има смисъл да отделим част от живота си за подобна дейност?

По темата ще говори Андрей Ганев – психолог и психотерапевт. Той е отделил години от живота си изследвайки различни видове медитации в детайл – както в личен план, така и като терапевтична практика. Допълнително той специализира в теорията и практиката на Вечната психология – клон в науката за душата, който изследва ефекта на подобни древни практики и тяхното приложение в модерните времена. На тази лекция Андрей ще сподели своите открития с вас.

Заповядайте на 15 Декември 2017 от 19.00 часа в Център Фрейле.

Вход: свободен.

Който желае след лекцията ще може да остави дарение, 100% от което ще бъдат използвани за подпомагане на благородна кауза.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Андрей Ганев е психолог и психотерапевт, работещ с иновативни методи, които освен научно подкрепени са се доказали и като високоефективни в терапевтичен план. Той има богат опит в психологическата помощ на хора с депресия, панически атаки, тревожност, фобии, натрапливи мисли. Също така и в работата като семеен психолог и детски психолог. Андрей е обучител към различни организации, както и самостоятелно е водил десетки семинари за личностно развитие и такива с терапевтична насоченост. Чест гост в различни медии той винаги има какво полезно и интересно да сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *