23 юни 2015    19:00 - 21:00

Този психологически феномен, който е забулен в множество загадки, клишета и опасения ще бъде темата на нашия разговор. Беседата цели да покаже и разясни какво всъщност е хипнозата, естествено или неестествено състояние на психиката ни е тя. Също така какви могат да са ползите за нас от хипнозата и дали наистина крие рискове.

Заповядайте, за да научите още:

~ Kакви са корените и развитието на хипнозата

~ Kакъв е нейният облик в наши дни

~ Kакво е приложението й в психологията и терапията

~ Kакво казва науката за нея.

За водещия: Андрей Ганев е психолог и терапевт занимаващ се вече над пет години с консултиране и подпомагане на хора, преодоляващи трудности в живота си. Андрей има редица квалификации в полето на консултирането и терапията, като част от тях са свързани с хипнозата и хипнотерапията.

Вход: Свободен

бул. „Мария Луиза 65“ ет 1
23-ти Юни 2015 19.00 – 20.00 ч.

Андрей Ганев е психолог и психотерапевт, работещ с иновативни методи, които освен научно подкрепени са се доказали и като високоефективни в терапевтичен план. Той има богат опит в психологическата помощ на хора с депресия, панически атаки, тревожност, фобии, натрапливи мисли. Също така и в работата като семеен психолог и детски психолог. Андрей е обучител към различни организации, както и самостоятелно е водил десетки семинари за личностно развитие и такива с терапевтична насоченост. Чест гост в различни медии той винаги има какво полезно и интересно да сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *