22 юли 2014 - 29 юли 2014    19:00 - 21:00

Хакерът е човек, който познава системите и знае как да ги променя и как да им влияе.
Хакерът на мисловни модели знае как да открива тези модели и да ги променя за определена цел или за чисто удоволствие.
Мисловните модели (М.М.) са нещо много необходимо, защото ни помагат да живеем в ред и да имаме навици и организирани реакции. Без тях трудно бихме могли да поддържаме своята личност хомогенна и то на цената на огромен разход на ментален ресурс. Тъй като М.М. са автоматични процеси, те могат да отидат и в нежелана посока. Точно тази нежелана посока, позната още като лош навик, проблемно поведение, патологично черногледство или дори лош късмет и кофти работа, може да бъде обект на промяна от едик хакер на М.М.
Заповядайте на моят курс за хакери на мисловно модели за да усвоите основите на това изкуство и да излезнете от своята система.
 
1-ви Модул –  22-ри Юли 2014 (Вторник), 19.00 – 21.00 ч.
2-ри Модул – 29-ти Юли 2014 (Вторник), 19.00 – 21.00 ч.
Такса за участие – 50 лв. (включва и двата модула). Ако доведете приятел, който също да участва в курса, цената ще бъде по 40 лв. за всеки от вас.
Срок за записване: 21-ви Юли 2014
бул. „Мария Луиза 65“ ет 1
22 и 29 Юли от 19.00 часа

Андрей Ганев е психолог и психотерапевт, работещ с иновативни методи, които освен научно подкрепени са се доказали и като високоефективни в терапевтичен план. Той има богат опит в психологическата помощ на хора с депресия, панически атаки, тревожност, фобии, натрапливи мисли. Също така и в работата като семеен психолог и детски психолог. Андрей е обучител към различни организации, както и самостоятелно е водил десетки семинари за личностно развитие и такива с терапевтична насоченост. Чест гост в различни медии той винаги има какво полезно и интересно да сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *