30 септември 2013 - 07 октомври 2013    19:00 - 21:00

Хакерът е човек, който познава системите и знае как да ги променя и как да им влияе.

Хакерът на мисловни модели знае как да открива тези модели и да ги променя за определена цел или за чисто удоволствие.

Мисловните модели (М.М.) са нещо много необходимо, защото ни помагат да живеем в ред и да имаме навици и организирани реакции. Без тях трудно бихме могли да поддържаме своята личност хомогенна и то на цената на огромен разход на ментален ресурс. Тъй като М.М. са автоматични процеси, те могат да отидат и в нежелана посока. Точно тази нежелана посока, позната още като лош навик, проблемно поведение, патологично черногледство или дори лош късмет и кофти работа, може да бъде обект на промяна от едик хакер на М.М.

Заповядайте на моят курс за хакери на мисловно модели за да усвоите основите на това изкуство и да излезнете от своята система.

1-ви Модул – 30-ти Септември 2013 (Понеделник), 19.00 – 21.00 ч.
2-ри Модул – 7-ми Октомври 2013 (Понеделник), 19.00 – 21.00 ч.

Такса за участие – 50 лв. (включва и двата модула). Ако доведете приятел, който също да участва в курса, цената ще бъде по 40 лв. за всеки от вас.

Срок за записване: 29-ви Септември 2013

бул. „Мария Луиза 65“ ет 1
30 Септември и 7 Октомври 2013

Андрей Ганев е психолог и психотерапевт, работещ с иновативни методи, които освен научно подкрепени са се доказали и като високоефективни в терапевтичен план. Той има богат опит в психологическата помощ на хора с депресия, панически атаки, тревожност, фобии, натрапливи мисли. Също така и в работата като семеен психолог и детски психолог. Андрей е обучител към различни организации, както и самостоятелно е водил десетки семинари за личностно развитие и такива с терапевтична насоченост. Чест гост в различни медии той винаги има какво полезно и интересно да сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *