16 октомври 2014    19:00 - 21:00

Когато става дума за нашите мечти, често имаме склонността да ги приемаме за нещо далечно и непостижимо, да отлагаме във времето тяхното изпълнение и да планираме всичко само на теория. Правим първите стъпки и после някъде по пътя просто губим инерция и се увличаме в рутината на ежедневието.

За да започнете да реализираме мечтите си наистина, в тази група ще намерите подходяща среда и напътствия, които да ви дадат тласък и да ви помогнат да излезем от този омагьосан кръг.

Тук на помощ ни идва психологическия похват „коучинг“, който дава наистина добри резултати. Коучинг процесът включва задаването на специални въпроси, които ни провокират да мислим в нова посока и създаването на план за изпълнение на нашите цели.

По време на срещите ни в тази група, всеки от вас ще работи по изпълнението на една своя мечта. Тя може да ви изглежда непостижима в момента, но дори и най-непостижимата мечта започва с първата крачка по пътя към нея. Така всеки от участниците ще придобива все по-голяма увереност в постижимостта на своите желания и цели.

Заниманията ще се провеждат в малка група (до 7 човека), в Четвъртък от 19 ч.

Продължителност: 6 срещи
Такса за участие: 90 лв. (за целия курс)

бул. Мария Луиза 65, ет. 1

16.10.2014 ot 19.00 часа

Андрей Ганев е психолог и психотерапевт, работещ с иновативни методи, които освен научно подкрепени са се доказали и като високоефективни в терапевтичен план. Той има богат опит в психологическата помощ на хора с депресия, панически атаки, тревожност, фобии, натрапливи мисли. Също така и в работата като семеен психолог и детски психолог. Андрей е обучител към различни организации, както и самостоятелно е водил десетки семинари за личностно развитие и такива с терапевтична насоченост. Чест гост в различни медии той винаги има какво полезно и интересно да сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *