02 ноември 2013 - 03 ноември 2013    10:00 - 17:00

Случвало ли Ви се е да обсъждате с някой темата „кариера“? Повярвахте ли му, че е трудно да се намери добра работа, която да Ви харесва ?

Ние ще Ви помогнем да се убедите, че да намерите желаната работа е възможно.

Възползвайки се от силата на обучението чрез преживяване, ще научите как да изберете подходящата за Вас работа, и още по-важно – как да я спечелите.
Ще имате възможността да участвате в ценни практически упражнения и да разберете какво всъщност търсят работодателите в своите кандидати. Ще усвоите работещи техники за блестящо представяне на интервю.

Водещите на курса са кариерен консултант с над 10 годишен опит в управлението на човешките ресурси и психолог с 4 годишна практика в консултирането и преодоляването на проблеми.

Цена на семинара + осигурен обяд за двата дни – 90 лв.
Заявете своето участие до 25-ти Октомври и получете отстъпка от 10 лв. в цената.
Ако доведете със себе си и приятел и двамата ще получите по 10 лв отстъпка.
Краен срок за записвене – 30-ти Октомври

 

бул. „Мария Луиза 65“ ет 1
2-ри и 3-ти Ноември 2013, от 10 до 17 часа.

Андрей Ганев е психолог и психотерапевт, работещ с иновативни методи, които освен научно подкрепени са се доказали и като високоефективни в терапевтичен план. Той има богат опит в психологическата помощ на хора с депресия, панически атаки, тревожност, фобии, натрапливи мисли. Също така и в работата като семеен психолог и детски психолог. Андрей е обучител към различни организации, както и самостоятелно е водил десетки семинари за личностно развитие и такива с терапевтична насоченост. Чест гост в различни медии той винаги има какво полезно и интересно да сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *